Відбулось урочисте відкриття ЦНАП

Відбулось урочисте відкриття ЦНАП

5 грудня 2018 року відбулось урочисте відкриття нового приміщення Центру надання адміністративних послуг міста Слов'янська за участю почесних гостей: голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Олександра Куця, першого заступника голови обласної державної адміністрації Євгена Вілінського, заступниці голови Представництва Європейського Союзу в Україні, програмного менеджера Представництва Європейського Союзу в Україні Хельги Пендер, керівника програми Підтримки ЄС для Сходу України, директора ПРООН в Україні Янтомаса Хімстра та керівника Програми ООН з відновлення і розбудови миру Віктора Мунтяну.

Реалізація проекту здійснювалась ПРООН (International Partner UNDP) «Відновлення та розбудова миру» за проектом «Відновлення врядування та примирення на територіях України, що постраждали від кризи» за кошти Європейського союзу, що дозволило ввести в експлуатацію нове приміщення ЦНАП загальною площею – 798,58 кв. м, яке відповідає усім сучасним вимогам і стандартам: облаштовано сектор прийому та очікування осіб; враховані норми для осіб з інвалідністю (пандус, тактильна плитка, інформаційні таблички зі шрифтом Брайля); облаштовано дитячий куточок і кімната матері та дитини; впроваджено систему «електронна черга» та інформаційний термінал; встановлено POS-термінал для оплати послуг; робочі місця працівників ЦНАП обладнані сучасною технікою. В новому приміщені ЦНАП організовано 38 робочих місць адміністраторів у фронт-офісі та 14 працівників у бек-офісі.

З метою реалізації Указу Президента України від 26 травня 2017 року №146/2017 “Про заходи, пов'язані із запровадженням Європейським Союзом безвізового режиму для громадян України” , за рахунок USAID, місцевого бюджету та за кошти державного бюджету Слов'янська міська рада придбала п'ять робочих станцій для видачі паспорта громадянина України у формі ID-картки і паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Проведена робота з технічної і організаційної підготовки робочих станцій, підключення захищених каналів зв'язку та підготовлено Договір доручення на часткову обробку персональних даних і Регламент технічної взаємодії з Державною міграційною службою України, які на стадії підписання в ГУ ДМС України в Донецькій області. На сьогоднішній день адміністратори ЦНАП пройшли навчання в Слов'янському МВ ГУ ДМС України в Донецькій області. Впровадження надання послуг з оформлення та видачі паспорта громадянина України у формі картки і паспорта громадянина України для виїзду за кордон через ЦНАП надасть можливість мешканцям міст Слов'янськ, Святогірськ, Слов'янського району отримати право вибору щодо звернення за отриманням даних послуг до ЦНАП або до територіального підрозділу ДМС, що в свою чергу дозволить скоротити черги, а також позбутися корупційної складової.

На виконання вимог Закону України “Про адміністративні послуги”, Слов'янською міською радою, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 06.06.2018 № 454 “Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на фінансову підтримку заходів із створення робочих місць для відтворення та розвитку інфраструктури Донецької області” розроблено проект “Створення “Мобільного офісу” для надання адміністративних та соціальних послуг населенню”. У відповідності до наказу Міністерства соціальної політики України від 01.10.2018 № 1436, вищезазначений проект увійшов до Переліку проектів-переможців конкурсного відбору (із зазначенням розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня та обсягу бюджетних асигнувань, які спрямовуватимуться на реалізацію проектів). Проведено процедуру відкритих торгів, на якій було обрано переможця.

У відповідності до Договору купівлі-продажу орієнтовна дата поставки «Мобільного (виїзного) офісу надання адміністративних та соціальних послуг березень 2019 року.

Відбулось урочисте відкриття ЦНАП

Відбулось урочисте відкриття ЦНАП

Відбулось урочисте відкриття ЦНАП

Відбулось урочисте відкриття ЦНАП

Відбулось урочисте відкриття ЦНАП

Відбулось урочисте відкриття ЦНАП

Відбулось урочисте відкриття ЦНАП

Відбулось урочисте відкриття ЦНАП

 



Сервіси

Електронні послуги

За допомогою даного переліку послуг Ви зможете обрати та замовити послугу в електронному вигляді без відвідування Центру надання адміністративних послуг

Персональний кабінет

За допомогою Персонального кабінету можна замовляти послуги в електронному вигляді та перевіряти стан їх виконання

Перевірити стан послуги

За допомогою даного сервісу Ви зможете перевірити стан Вашої послуги ввівши в необхідні поля форми код зворотнього зв'язку

Зареєструватися на прийом

За допомогою даного сервісу Ви зможете онлайн зареєструватися на прийом для отримання послуги та відвідати нас у визначений день і певний час