Відтепер у ЦНАП міста Слов’янськ можна зареєструвати авто та отримати посвідчення водія.

Відтепер у ЦНАП міста Слов’янськ можна зареєструвати авто та отримати посвідчення водія.

 

Згідно договору про співпрацю з сервісним центром МВС у Донецькій області, первинну реєстрацію транспортних засобів та заміну посвідчень водія тепер можна отримати через Центр надання адміністративних послуг міста Слов’янськ (ЦНАП).

Таким чином, відтепер у ЦНАП можна обміняти старе посвідчення водія на нове, отримати нове посвідчення водія у зв’язку із втратою або обміняти документ у зв’язку зі зміною особистих даних власника, пройти первинну реєстрацію нового транспортного засобу, що не потребує експертного огляду, перереєструвати транспортний засіб у зв’язку зі зміною анкетних даних чи встановленням ГБО.

Наприклад, при зміні прізвища заявник одразу зможе отримати ID-картку, перереєструвати водійські права та транспортний засіб. У разі зміни місця реєстрації — зареєструвати місце проживання, а також перереєструвати техпаспорт та номерні знаки на авто.

В рамках впровадження нових послуг адміністратори ЦНАП пройшли навчання в територіальному сервісному центрі МВС у Донецькій області (м.Краматорськ) і отримали доступ до проведення необхідних операцій.

Для громадян алгоритм отримання послуг через ЦНАП не ускладнюється і вартість не змінюється. Клієнт має звернутись до ЦНАП з пакетом необхідних документів та оплатити послугу. Адміністратор перевіряє, сканує та передає до сервісного центру МВС документи та заяву на отримання послуги. Адміністратор сервісного центру МВС проводить передбачені послугою процедури та надсилає до ЦНАП підтвердження, після якого посвідчення водія виготовляється та видається клієнту. І це одні з не багатьох державних послуг, що надаються одразу на місці і не потребують додаткового візиту.

ЦНАП стає тим місцем, де наші громадяни можуть отримати усі необхідні адмінпослуги. ЦНАП постійно ставить собі за мету створити комфортні умови для вирішення питань, пов’язаних з отриманням різного роду документів та послуг, отже відсьогодні додалась можливість обмінювати водійські документи та реєструвати транспортні засоби. Ми ставимо завдання для нашого Центру — сконцентрувати максимальну кількість адміністративних послуг в одному місці, спростити їх отримання для наших мешканців.

 



Сервіси

Електронні послуги

За допомогою даного переліку послуг Ви зможете обрати та замовити послугу в електронному вигляді без відвідування Центру надання адміністративних послуг

Персональний кабінет

За допомогою Персонального кабінету можна замовляти послуги в електронному вигляді та перевіряти стан їх виконання

Перевірити стан послуги

За допомогою даного сервісу Ви зможете перевірити стан Вашої послуги ввівши в необхідні поля форми код зворотнього зв'язку

Зареєструватися на прийом

За допомогою даного сервісу Ви зможете онлайн зареєструватися на прийом для отримання послуги та відвідати нас у визначений день і певний час