Щодо термінів зберігання виготовлених документів під час карантину

Щодо термінів зберігання виготовлених документів під час карантину

 

Під час карантину (коронавірусу GOVID-19) оформити біометричні документи (паспорт громадянина України у формі картки та паспорт громадянина України для виїзду за кордон) чи вклеїти фотокартки по досягненні відповідного віку 25-ти, 45-ти річного віку можливо в будь-якому територіальному підрозділі міграційної служби Донецької області незалежно від місця реєстрації.

Виготовлені біометричні документи зберігаються в територіальному підрозділі протягом року від дня його оформлення. Крім того, на період встановлення карантину або обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) з дня оголошення карантину зупиняється перебіг строків звернення за отриманням адміністративних послуг та строків надання цих послуг, визначених законом. Від дня припинення карантину перебіг цих строків продовжується з урахуванням часу, що минув до його зупинення.

ВІДТАК, ВИГОТОВЛЕНІ ДОКУМЕНТИ ЗНИЩУВАТИСЬ НЕ БУДУТЬ. Отримати свій документ Ви маєте можливість після припинення карантину або зняття/послаблення карантинних заходів. Отримати документ можна виключно особисто, оскільки під час видачі обов’язково проводиться процедура верифікації особи (зокрема, скануються відбитки пальців).

Додаткова інформація щодо надання адміністративних послуг суб’єктам звернення за телефоном гарячої лінії Головного управління ДМС України в Донецькій області (06273) 6-40-12.

Нагадуємо, що надання адміністративних послуг та прийом громадян відбувається за наявності у відвідувачів захисної маски та відсутності ознак респіраторних захворювань.

 



Сервіси

Електронні послуги

За допомогою даного переліку послуг Ви зможете обрати та замовити послугу в електронному вигляді без відвідування Центру надання адміністративних послуг

Персональний кабінет

За допомогою Персонального кабінету можна замовляти послуги в електронному вигляді та перевіряти стан їх виконання

Перевірити стан послуги

За допомогою даного сервісу Ви зможете перевірити стан Вашої послуги ввівши в необхідні поля форми код зворотнього зв'язку

Зареєструватися на прийом

За допомогою даного сервісу Ви зможете онлайн зареєструватися на прийом для отримання послуги та відвідати нас у визначений день і певний час