Припинення документів у сфері Держгеокадастру

Припинення документів у сфері Держгеокадастру

 

Реорганізація Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області призвела до скорочення штату у міськрайонному управлінні Держгеокадастру, що унеможливлює надання адміністративних послуг у сфері Державного земельного кадастру через ЦНАП міста Слов’янська із-за фактичної відсутності співробітників в управлінні.

 

З метою забезпечення безперебійного та якісного надання адміністративних послуг надіслано листи до Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області, Департаменту економіки Донецької обласної державної адміністрації та Міністерства цифрової трансформації України для вирішення даного питання.

 

Додатково повідомляємо, що Ви маєте можливість замовити послуги onlineт за допомогою електронного кабінету Держгеокадастру.

На даному веб-ресурсі Ви зможете замовити адміністративні та отримати сервісні електроні послуги Держгеокадастру.

Для цього Вам необхідно зареєструватися та авторизуватися в електронному кабінеті за допомогою електронної пошти, електронного цифрового підпису або платіжної картки банку (BankID).

Більше дізнатися про електронний кабінет та доступні електронні сервіси, Ви можете на довідковому веб-сайті wikimap.dzk.gov.ua.

Окремі види електронних послуг, наприклад замовлення Витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, Ви можете замовити безпосередньо з Публічної кадастрової карти.

 

“Гаряча лінія” Держгеокадастру

0 800 300 808

Графік роботи: понеділок – п’ятниця з 08.00 до 20.00

(дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні)

 

Про відновлення прийому громадян у ЦНАП з даних питань буде повідомлено додатково.

 

Приносимо вибачення за незручності!

 



Сервіси

Електронні послуги

За допомогою даного переліку послуг Ви зможете обрати та замовити послугу в електронному вигляді без відвідування Центру надання адміністративних послуг

Персональний кабінет

За допомогою Персонального кабінету можна замовляти послуги в електронному вигляді та перевіряти стан їх виконання

Перевірити стан послуги

За допомогою даного сервісу Ви зможете перевірити стан Вашої послуги ввівши в необхідні поля форми код зворотнього зв'язку

Зареєструватися на прийом

За допомогою даного сервісу Ви зможете онлайн зареєструватися на прийом для отримання послуги та відвідати нас у визначений день і певний час