До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади!

 

Шановні жителі Слов'янської територіальної громади, доводимо до Вашого відома, що у ЦНАП можна отримати довідки до Пенсійного фонду України без акту керівника мікрорайону. Згідно затвердженого Переліку адміністративних послуг для надання довідок до Пенсійного фонду України, таких як:

-надання довідки до УПФУ, що підтверджує факт перебування на утриманні померлого годувальника недієздатних членів сім’ї потрібно:

1. Заява встановленого зразку.

2. Будинкова книга, оформлена належним чином (у разі відсутності даних у інформаційній системі Слов’янської територіальної громади на базі АС «Універсам послуг»).

3. Свідоцтво про смерть.

4. Оригінал паспорта або е-паспорт громадянина України заявника.

5. Два свідки з оригіналом паспорту або Е-паспорт громадянина України, що зареєстровані на території Слов’янської міської територіальної громади на одній вулиці із заявником (замість акту керівника мікрорайону).

6.У разі подання документів уповноваженою особою, надається документ, що підтверджує повноваження третьої особи діяти в інтересах заявника.

 

-надання довідки до УПФУ для отримання недоодержаної пенсії померлого потрібно:

1. Заява встановленого зразку.

2. Свідоцтво про смерть.

3. Оригінал паспорт або е-паспорт громадянина України заявника.

4. Два свідки з оригіналом паспорту або Е-паспорт громадянина України, що зареєстровані на території Слов’янської міської територіальної громади на одній вулиці із заявником (замість акту керівника мікрорайону).

5.У разі подання документів уповноваженою особою, надається документ, що підтверджує повноваження третьої особи діяти в інтересах заявника

 

Чекаємо на Вас у ЦНАП!

Нагадуємо про необхідність дотримання санітарних норм при відвідуванні ЦНАПу.

 



Сервіси

Електронні послуги

За допомогою даного переліку послуг Ви зможете обрати та замовити послугу в електронному вигляді без відвідування Центру надання адміністративних послуг

Персональний кабінет

За допомогою Персонального кабінету можна замовляти послуги в електронному вигляді та перевіряти стан їх виконання

Перевірити стан послуги

За допомогою даного сервісу Ви зможете перевірити стан Вашої послуги ввівши в необхідні поля форми код зворотнього зв'язку

Зареєструватися на прийом

За допомогою даного сервісу Ви зможете онлайн зареєструватися на прийом для отримання послуги та відвідати нас у визначений день і певний час