ОТРИМАННЯ БУДІВЕЛЬНОГО ПАСПОРТА ЧЕРЕЗ ПОРТАЛ ДІЯ

ОТРИМАННЯ БУДІВЕЛЬНОГО ПАСПОРТА ЧЕРЕЗ ПОРТАЛ ДІЯ

 

Шановні громадяни, звертаємо Вашу увагу на можливість отримання адміністративної послуги «Видача будівельного паспорта» в on-line режимі.

Куди подати документи?

На порталі Дія в кабінеті громадянина.

Як зареєструватись на порталі Дія?

Для реєстрації в кабінеті заявника, Вам знадобиться електронний підпис (кваліфікований електронний підпис).

Що потрібно робити?

Заповнити онлайн-форму на отримання послуги. Для цього вам знадобиться засвідчена копія документа, що підтверджує право власності або користування земельною ділянкою, або ж договір суперфіцію, ескізні наміри забудови (місце розташування будівель та споруд на земельній ділянці, відстані до меж сусідніх земельних ділянок та розташованих на них об’єктів, інженерних мереж і споруд, фасади та плани поверхів об’єктів із зазначенням габаритних розмірів, перелік систем інженерного забезпечення, у тому числі автономного, що плануються до застосування, тощо), проєкт будівництва (за наявності), засвідчена згода співвласників земельної ділянки (житлового будинку) на забудову.

Хто розглядає заяву?

Після підписання заява направиться до уповноваженого органу містобудування та архітектури за місцезнаходженням земельної ділянки.

Як отримати результат адміністративної послуги?

Після подання заяви її статус можна перевірити в кабінеті громадянина. Повідомлення про вдалу реєстрацію чи відмову в реєстрації також з’явиться в кабінеті громадянина і на електронній пошті.

Як тільки будівельний паспорт буде зареєстровано — запис про це з’явиться в Реєстрі будівельної діяльності. Перевірити реєстрацію будівельного паспорта можна за допомогою Порталу Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва.



Сервіси

Електронні послуги

За допомогою даного переліку послуг Ви зможете обрати та замовити послугу в електронному вигляді без відвідування Центру надання адміністративних послуг

Персональний кабінет

За допомогою Персонального кабінету можна замовляти послуги в електронному вигляді та перевіряти стан їх виконання

Перевірити стан послуги

За допомогою даного сервісу Ви зможете перевірити стан Вашої послуги ввівши в необхідні поля форми код зворотнього зв'язку

Зареєструватися на прийом

За допомогою даного сервісу Ви зможете онлайн зареєструватися на прийом для отримання послуги та відвідати нас у визначений день і певний час