ПриватБанк на Донеччині працює над облаштуванням робочих місць в укриттях

ПриватБанк на Донеччині працює над облаштуванням робочих місць в укриттях

 

ПриватБанк на Донеччині працює над облаштуванням робочих місць в укриттях
Це дасть змогу клієнтам отримувати банківські послуги під час повітряних тривог. Ініціативу вкотре обговорили учасники засідання Координаційного штабу з питань деокупованих територій під головуванням Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук.
Нині опрацьовується питання щодо облаштування мобільних укриттів. Уже проведено переговори з Центрами надання адміністративних послуг щодо робочих місць, де мобільні групи працівників ПриватБанку зможуть обслуговувати клієнтів.
Наразі державний банк готовий облаштувати й укріпити вже наявні укриття. Для цього визначено перелік рекомендованих локацій та очікується погодження від обласної військової адміністрації.
Під час засідання Донецька ОВА заявила про те, що підтримує заходи, які дадуть змогу покращити обслуговування населення під час повітряних тривог.
«Це досить непростий процес, але він необхідний не лише в Донецькій області, а й на інших прифронтових територіях. Адже це стосується безпеки людей. Тому маємо якомога оперативніше вирішити питання роботи держбанку під час повітряних тривог», – наголосила Віцепрем’єрка.



Сервіси

Електронні послуги

За допомогою даного переліку послуг Ви зможете обрати та замовити послугу в електронному вигляді без відвідування Центру надання адміністративних послуг

Персональний кабінет

За допомогою Персонального кабінету можна замовляти послуги в електронному вигляді та перевіряти стан їх виконання

Перевірити стан послуги

За допомогою даного сервісу Ви зможете перевірити стан Вашої послуги ввівши в необхідні поля форми код зворотнього зв'язку

Зареєструватися на прийом

За допомогою даного сервісу Ви зможете онлайн зареєструватися на прийом для отримання послуги та відвідати нас у визначений день і певний час