Державна міграційна служба України повідомляє

Державна міграційна служба України повідомляє

 

Увага!!! Вчергове закликаємо Вас не користуватися послугами так званих посередників під час оформлення будь-яких документів.
Усі територіальні органи та територіальні підрозділи #ДМС, Центри надання адміністративних послуг та центри обслуговування громадян «Паспортний сервіс», які знаходяться в безпечних районах України та за кордоном, продовжують працювати та надавати адміністративні послуги. Оформити документи можна лише у вищезгаданих установах особисто.
На жаль, різного штибу шахраї, які розміщують у мережі Інтернет оголошення про так зване «посередництво», пропонують, як правило, «спрощену» процедуру подання документів, максимально швидке оформлення паспортів, обслуговування поза чергою тощо.
Закликаємо Вас за жодних обставин не користуватись послугами будь-яких посередників. Усі пропозиції від них щодо «прискорення» оформлення паспортів громадянина України є незаконними.
Користуйтеся лише актуальною та перевіреною інформацією, яка завжди доступна на офіційному сайті ДМС України та на нашій офіційній сторінці у соцмережі Facebook та Instagram.
Нагадуємо, що оформити документи можна як у порядку «живої черги», так і скориставшись сервісом «Електронна черга» (https://dmsu.gov.ua/services/online.html). Крім того, на сайті ДМС ви зможете здійснити онлайн-оплату послуг з оформлення (https://dmsu.gov.ua/services/epayment.html).



Сервіси

Електронні послуги

За допомогою даного переліку послуг Ви зможете обрати та замовити послугу в електронному вигляді без відвідування Центру надання адміністративних послуг

Персональний кабінет

За допомогою Персонального кабінету можна замовляти послуги в електронному вигляді та перевіряти стан їх виконання

Перевірити стан послуги

За допомогою даного сервісу Ви зможете перевірити стан Вашої послуги ввівши в необхідні поля форми код зворотнього зв'язку

Зареєструватися на прийом

За допомогою даного сервісу Ви зможете онлайн зареєструватися на прийом для отримання послуги та відвідати нас у визначений день і певний час