Оновлення даних військовозобов'язаних через ЦНАП: які документи потрібно мати з собою

Оновлення даних військовозобов'язаних через ЦНАП: які документи потрібно мати з собою

 

 

З 18 травня всі військовозобов'язані чоловіки та жінки зобов'язані оновити свої військово-облікові дані протягом 60 днів за новим законом про мобілізацію. Один зі способів оновити дані є ЦНАП. Через Центр надання адміністративних послуг можна актуалізувати свої дані й отримати витяг, що підтверджує процедуру оновлення. 

Для того, щоб оновити дані через ЦНАП, слід мати чіткий список документів для процедури. Також потрібно актуалізувати свій номер телефону та адресу проживання. 

Які документи треба взяти у ЦНАП, щоб оновити дані?

Для оновлення військово-облікових даних у ЦНАП потрібно паспорт, ідентифікаційний код платника податків та актуальний номер телефону для підтвердження процедури. Відповідно, може знадобитися наявність самого телефону із собою для підтвердження номеру.

Для оновлення даних у ЦНАП спершу треба оновити номер телефону, актуальну адресу проживання та електронну пошту. Остання не є обов'язковою вимогою для громадян.

Військовозобов'язаний приходить до ЦНАПу з документами, що посвідчують особу. Адміністратору ЦНАПу необхідно повідомити: ПІБ, ідентифікаційний код, місце проживання, дані про сімейний стан, інші дані, передбачені законодавством.

Адміністратор ЦНАПу вносить дані до електронної системи. Інформація автоматично підтягується до Єдиного державного реєстру військовозобов'язаних. Заявник отримує витяг з реєстру з печаткою та підписом адміністратора ЦНАПу, який підтверджує оновлення даних.

 



Сервіси

Електронні послуги

За допомогою даного переліку послуг Ви зможете обрати та замовити послугу в електронному вигляді без відвідування Центру надання адміністративних послуг

Персональний кабінет

За допомогою Персонального кабінету можна замовляти послуги в електронному вигляді та перевіряти стан їх виконання

Перевірити стан послуги

За допомогою даного сервісу Ви зможете перевірити стан Вашої послуги ввівши в необхідні поля форми код зворотнього зв'язку

Зареєструватися на прийом

За допомогою даного сервісу Ви зможете онлайн зареєструватися на прийом для отримання послуги та відвідати нас у визначений день і певний час